...
jpeg-optimizer_RSV_3754_1

O nama

Pročitajte nešto više o Videomixu
Vjenčanja

Uhvatite trenutke ljubavi s našom stručnom fotografijom i filmskom magijom.

Portreti

Portreti s dušom. Izrazite svoju priču kroz naše objektive - jedinstveni trenuci, zauvijek sačuvani.

Profesionalni studio

Uživajte u vrhunskom iskustvu fotografiranja u našem studiju - istaknite se s profesionalnim portretima i stiliziranim snimkama.

All In paketi

Iskusite savršenstvo s našim 'All In' paketima: Fotografiranje, snimanje, cvjetni aranžmani, baloni, pozivnice i zahvalnice - sve uključeno za vaš poseban događaj!

Video

Profesionalno snimanje vjenčanja za vječne uspomene i emotivne priče bez riječi.

20 godina iskustva

Više od 20 godina stručnosti i posvećenosti - Vaše povjerenje, naše bogato iskustvo.

Videomix

Upoznajte nas!

Osnivač Ivan Sedlar počeo je 1990. godine paušalno sa foto i video snimanjem da bi 1996. godine zbog velikog povećanja posla i potražnje za foto i video uslugama otvorio studio u Vrbovcu, a vizija je bila da upotpuni svačiji život uspomenama na njihove najljepše i najsvečanije trenutke. 

Danas, gotovo 30 godina nakon osnivanja, mlada generacija nastavlja obiteljsku tradiciju i prati nove tehnologije i moderan pristup koji je u ovom poslu najbitniji.

Naša osnovna djelatnost je izrada fotografije visoke kvalitete na jednom od zasigurno vodećih mini labova Fuji Frontier 7500 kojeg smo kupili i instalirali prvi u Hrvatskoj.

Usporedno sa time velike napore ulažemo na foto i video snimanja vjenčanja koja radimo po cijeloj Hrvatskoj, a posljednjih godine često putujemo u BiH, Austriju i Njemačku.

Mladencima nastojimo uštedjeti vrijeme i novac te na jednom mjestu ponuditi sve što im treba za njihov najsvečaniji dan, a možemo dati preoporuku za dobar izbor glazbe, sale i ostalog što im treba. U Vrbovcu nam je glavno sjedište, a u tri izdvojena pogona Sv. Ivan Zelina, Križevci i gradskoj tržnici Vrbovec gdje nam radi cvjećarnica pružamo širok spektar usluga, a koje možete pronaći na našoj web stranici.

Zapošljavamo u stalnom radnom odnosu 12 iskusnih djelatnika (radnim stažom od 3 do 20 godina u Videomix-u) koji svoje znanje i iskustvo zdužno prenose u posao kojim se bave i mladencima olakšavaju organizaciju njihovog najsretnijeg dana.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju.

IMG-20240102-WA0055
Imate pitanje za nas?

Stojimo vam na raspolaganju!

Radujemo se vašem kontaktu! Ostavite nam poruku s vašim pitanjima ili rezervirajte datum vašeg posebnog događaja. Javimo se uskoro!

    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.